lunes, 28 de mayo de 2007

Sony a llençat una pantalla de PC tant fina com el paper


Un altre cop el món de la tecnologia ens ha tornat a sorpendre. La marca japonesa Sony ha presentat una nova pantalla capaç de doblegar-se com el paper mentres mostra imatges de qualitat.
Es tracta d'una nova pantalla de 6.35 centrímetres i de 0,3 milímetres de grossor, que es pot doblegar amb la ma, que podria tenir utilitats en varies facetes, com per exemple en el vestuari.
Sembla que aquesta nova tecnologia serà molt difícil d'igualar amb les tecnologies LCD o de plasma. Segur que no pensaran el mateix d'aqui un temps al ritme que va tot això.
Aquests japonesos no paren, quin serà el seu pròxim invent?. Estaria bé que en aquest país s'invertís més amb recerca, i menys amb missions militar sense rellevància. Evidentment, penso que primer s'hauri de començar pel sector sanitari, que és el que és més necessari.

2 comentarios:

mnovoam dijo...

Realment, estic d'acord en que ens hem quedat molt i molt endarrera.

Àngels

Leonor de Diego Trepat dijo...

Ostres !! que wai, no? la fotografia que has incrustat és realment prometedora. Ahir vaig sentir a les noticies de rasquillada un nou invent en aquesta línia, tractava d'una pantalla tàctil de grans dimensions com si es tractes d’una taula (en horitzontal) i no una pantalla, en la qual hi pots posar-hi objectes físics sobre ella i te‘ls reprodueix, també una meravella com el que ens has presentat. Buscaré informació al respecte.
A reveure!
leonor.