sábado, 5 de mayo de 2007


El Gaspar Llamazares s'ha convertit en el primer polícic que ha donat la seva imatge dintre del món virtual de 'Second Life', o sigui, que podrà fer campanya amb d'altres polítics que ja hi són, com per exemple, Nicolás Sarkozy o Ségolène Royal.
Penso que és una molt bona iniciativa aquesta, ja que és un molt bon exemple d'introducció de la política dintre del món de les TIC i a l'hora de la seva creixent importància.
D'aqui poc ja podrem veure més i més polítics implicant-se dintre de la xarxa, això és un bon senyal sens dubte, no obstant, penso que encara estem molt i molt lluny d'altres països.


2 comentarios:

Leonor de Diego Trepat dijo...

Doncs sí Rafa, efectivament el món polític al nostre estat encara està molt lluny de la utilització de les TIC per al foment, difusió i participació de i en la política, al meu bloc he fet un parell d'articles: el dels blocs dels parlamentaris i el de la participació democràtica digital al món, et convido a llegir-los.
A reveure!!
leonor.

A dijo...

Hola Bond ia,

Crec que no es el primer politic espanyol. El primer va ser una dona que es presentaba a valencia (crec recordar). Em sembla molt interesant! així que et dono el meu vot! (rollo polítics! ;))

angeles
aperezpr